THERAPIE

Ik nodig je graag uit voor een gesprek in de praktijkruimte bij mij thuis!

Hier gaan we aan de slag met individuele therapie. Als het voor jou echter belangrijk is dat je partner vanaf het begin betrokken is bij jouw traject mag je dit gerust meegeven tijdens de aanmelding. Dan bekijken we samen hoe we dit best organiseren.

Tijdens de Coronacrisis heb ik ondervonden dat videogesprekken voor sommige mensen ook erg goed werken. Zeker in combinatie met kleine kindjes kan dit een oplossing zijn voor het tijdsgebrek. Ook mensen die verder weg wonen, kunnen ervoor kiezen om de therapie online te laten doorgaan. Lijkt dit iets voor jou? Stel het gerust voor bij de aanmelding.

Tarief

Een gesprek duurt 60 minuten.
Ik hanteer een tarief van 70 euro.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Uit respect voor de andere cliënten vraag ik je om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Is het voor jou echter niet meer mogelijk om de gemaakte afspraak na te komen? Annuleer de afspraak dan zeker 24 uur op voorhand. Als dit niet gebeurt, ben ik genoodzaakt je een consultatie aan te rekenen.

De meeste ziekenfondsen werken met een gedeeltelijke terugbetaling van de therapie. Informeer zeker bij je mutualiteit zodat je de juiste info hebt.

Ik werk volgens de principes van Acceptance and commitment therapy (ACT).

Dit is een therapeutische strekking die al meermaals haar effect wetenschappelijk heeft bewezen.

Samen gaan wij op zoek naar wat voor jou een mooi en waardevol leven is. We zoeken als het ware jouw eigen weg in het leven en in het ouderschap. Wat is er voor jou echt belangrijk?

Hindernissen die het jou nu moeilijk maken om dat kwaliteitsvolle leven te realiseren worden in deze vorm van therapie openlijk op tafel gelegd.

Samen gaan we de diepte in zodat we goed kunnen begrijpen waarom je doet wat je doet en wat er juist mis dreigt te lopen. 

Moeilijke gevoelens krijgen binnen deze werkwijze een plekje zodat ze er gewoon mogen zijn. Samen mens zijn staat centraal in de manier waarop ik werk.

We gaan op zoek naar manieren en vaardigheden om deze menselijke pijn te dragen en stapje voor stapje dichter bij jouw gedroomde leven als ouder te komen.

Ik werk niet met quick fixes maar sta voor kwaliteitsvolle en duurzame trajecten die je dichter brengen bij jouw authentieke jij.

Ik hoop voor jou een veilige plek te creëren waar alle facetten die jou jou maken er mogen zijn. 

REVIEWS

What they say