ONLINE WORKSHOP | 7 maart 2024 @ 20u

Drie manieren om die balletjes in de lucht te houden en jezelf toch niet te vergeten

$

Vind jij het moeilijk om als mama of papa al jouw verschillende rollen te combineren?

$

Heb jij het gevoel dat je 101 balletjes in de lucht moet houden en dat jou dat niet lukt?

$

Verdrink jij wel eens in al die taken en zorg je bovendien nog eens slecht voor jezelf terwijl je probeert om boven water te blijven?

Ik begrijp dit 100%! Als ouder ligt er zoveel op ons bord. Het vormt een hele uitdaging om onszelf niet te verliezen in al die ‘moetjes’.

In deze online workshop leer ik je 3 manieren die jou hierbij verder op weg gaan helpen. Met mooie inzichten en concrete handvatten hoop ik jou een stapje verder te brengen in jouw persoonlijke proces als ouder.

Wat mag je verwachten?

$

Een workshop die anderhalf uur van je tijd in beslag neemt

$

Een opwarmingsweek waarin we samen al wat kunnen leren en brainstormen

$

Veel herkenbaarheid maar tevens ook massa’s nieuwe inzichten

$

Concrete handvaten die jij in jouw persoonlijke situatie kan toepassen

$

Een badje aan mildheid en warmte. We’re only human en we gaan allemaal de mist in (mezelf inclusief!)

$

Een workshop die je inspireert om in eigen boezem te kijken en te investeren in jezelf als mens.

$

Een degelijke, wetenschappelijk onderbouwde uitleg in mensentaal gegeven door een klinisch psycholoog met jarenlange ervaring in het begeleiden van de persoonlijke processen van ouders. Een psycholoog die tevens ook moeder is 😉

$

Op het einde van de workshop doe ik een vrijblijvend aanvullend aanbod uit de doeken. Iets waar ik naast veel tijd ook mijn hart en ziel in heb gestoken. Via deze workshop maak je kennis met de manier waarop ik werk en kan je voelen of dit iets voor jou zou kunnen zijn.

$

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem. Ik maak een opname die tot 48 uur na de workshop te bekijken valt. Daarna valt de link weg. Uiteraard is live aanwezig zijn het allerleukst!

De workshop is helemaal gratis. Een inschrijving op voorhand is wel nodig zodat ik jou kan bereiken voor alle praktische regelingen.

OVER LIEN

Ik ben in de eerste plaats mama

Ik ben zelf mama van 3 zonen, perinataal psycholoog en al enkele jaren de trotse bezielster van mijn eigen praktijk. Een praktijk waar ouders centraal staan. Een plek waar ik elke dag met veel liefde bezig ben met de psychologie van de mama’s en de papa’s.

Wil je erbij zijn, zorg dan zeker en vast dat je je inschrijft zodat jij je plekje kan claimen

PAS OP: Mijn mailtjes belanden wel eens in de SPAM. Zorg ervoor dat je daarom ook daar eens kijkt en je mijn mailtje als veilig aangeeft.

BELANGRIJK: ik geef deze workshop maar 1 keer.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan nu in en claim je plekje.